EEN GOUDEN TIP?

GOUDEN TIP

Kent u iemand die zijn woning, appartement of portefeuille wil verkopen of bent u op de hoogte van een woning die binnen afzienbare tijd verkocht zal worden? Het delen van de “gouden tip” kan u flink wat geld opleveren. Bij Vastgoed071 zijn we continu op zoek naar onroerend goed en gaan ten alle tijden discreet met de door u verstrekte informatie om. In de loop der tijd heeft Vastgoed071 vertrouwen opgebouwd bij talloze particulieren en bedrijven door het land. Onze discretie en correcte manier van handelen heeft hieraan bijgedragen. Vastgoed071 benadert zelf woningeigenaren, maar werkt ook samen met u als onafhankelijk tipgever.

Wanneer er als gevolg van uw gouden tip een koopovereenkomst tot stand komt, ontvangt u hiervoor een reële vergoeding. De vergoeding zal deels worden vastgesteld op basis het investeringspotentieel van de tip. In enkele gevallen kan dit oplopen tot vele duizenden euro’s.

 

1

Heeft u een “gouden tip”? Wacht dan niet en vul ons contactformulier in met uw voornaam, achternaam, e-mailadres en telefoonnummer waarop u te bereiken bent. Zet er in het bericht duidelijk bij dat het hier gaat om een “gouden tip”. Heeft u een voorkeur voor een tijdstip waarop u gebeld wilt worden? Ook dit vernemen wij graag van u.

2

Na het versturen van het contactformulier nemen wij binnen 24 uur telefonisch of per mail contact met u op. Mocht u de voorkeur hebben voor contact per mail of telefoon dan kunt u dit aangeven middels het formulier. Tijdens ons contact geven we aan wat de vergoeding zal zijn voor uw tip bij aankoop van de woning.

3

Na ons contact pakken we de tip op en kijken we wat we kunnen doen. Wordt er door uw gouden tip een koopovereenkomst gesloten, dan betalen wij de afgesproken vergoeding uiterlijk twee weken na het tekenen van het contract. Mocht u nog vragen hebben, neemt dan contact met ons op.

VOORDELEN

Neem contact op

Uw woning aanmelden is simpel. Druk op de knop en vul het formulier zo volledig mogelijk in.