Vastgoedspecialisten met een schat aan ervaring en een eerlijke werkwijze.

OVER ONS

Uw huis, kantoorpand of beleggingspand verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een particuliere beleggingsmaatschappij met een bewezen staat van dienst in commercieel- en residentieel onroerend goed. Wij kopen voor eigen rekening en risico rechtstreeks van particulieren en bedrijven, discreet en snel.


Wij investeren in alle soorten onroerend goed en renoveren tevens objecten ten behoeve van onze eigen portefeuille en verkoop. Achterstallig onderhoud, (deels) verhuurd onroerend goed of de wens om snel af te nemen schrikt ons niet af.

Door onze brede achtergrond hebben we alle kennis in huis om maatwerk te leveren en bekijken we ieder object met een frisse blik. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke en transparante manier van zaken doen. Aan ons verkoopt u eenvoudig, kosteloos, snel en discreet uw onroerend goed.

Ons team bestaat uit ervaren, enthousiaste en deskundige experts met jarenlange ervaring in de makelaardij, commercieel vastgoed en projectontwikkeling. Wij staan voortdurend in contact met de markt en plaatselijke gemeenten en oriënteren ons op de kansen en mogelijkheden die er zijn.


Wij zijn ondernemend en benaderen particulieren en bedrijven rechtstreeks voor de verkoop van hun onroerend goed. Daarnaast weten makelaars en verkopers ons ook te vinden vanwege onze betrouwbare en prettige manier van zaken doen.

ONS TEAM

Bernie Mulder

oprichter

Bernie wordt enthousiast van mooi opgeknapte panden, die hij het liefst zelf nieuw leven inblaast om het standsaanblik te verbeteren. Hij wordt alles behalve blij van panden die verpieteren

ludo

Ludo Hermans

Oprichter

Ludo is het creatieve brein achter de schermen. Door zijn ervaring en open blik weet hij de schoonheden van ieder gebouw te herkennen en naar boven te halen.

Peter Mulder

Beheerder

Peter is altijd op zoek naar de ideale woonsituatie voor huurders. Met zijn servicegerichte houding staat hij altijd klaar om mensen te ondersteunen waar nodig.

Amanda Lee

Senior project

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tel:000 888 88.88